CALL US: 0771592947
Program: Luni - Vineri: 08:00 - 19:00
DRV Auto > FINANTARE PERSOANE JURIDICE

FINANTARE PERSOANE JURIDICE

Finantarea prin leasing poate fi solicitata atat pentru autoturisme noi cat si second hand. La achizitionarea unui autoturism sau auto-utilitara puteti beneficia de leasing-ul auto pe care societatea noastra vi-l poate pune la dispozitie prin diferite companii de leasing, cumparatorul avand posibilitatea sa aleaga cel mai potrivit leasing pentru autoturismul solicitat. Astfel pentru a beneficia de leasing auto vom evalua impreuna autoturismul sau autoutilitara solicitata, dupa care vom emite o factura proforma catre compania de leasing. In acest sens se va deschide un dosar de analiza a bonitatii Dumneavoastra unde aveti posibilitatea sa alegeti avansul cuprins intre 15-50 % si perioada contractuala intre 1-6 ani.

Documentele necesare:

Balanta pe ultimele 2 luni;
Statut societate/Act Constitutiv (Actul Constitutiv actualizat/ultimul Act Constitutiv impreuna cu Incheierea judecator delegat si Mentiunea de la Registru comertului aferenta) Certificatul constatator ( nu mai vechi de 30 de zile )
Certificat constatator nu mai vechi de 3 zile;
Certificat de inregistrare (CUI);
Hotararea Adunarii Generale de contractare a facilitatii de credit – (trebuie sa contina cine sunt reprezentantii firmei ce sunt imputerniciti sa contracteze credite bancare/sa semneze contractele de credit in numele societatii specificand valoarea finantata, durata, obiectul contractului, etc);Copii dupa documentele de identitate ale persoanelor autorizate sa reprezinte firma (CI administrator)
Certificat constatator extins de la Registrul Comertului, nu mai vechi de 30 zile
Ultimul bilant depus.

Date de Contact

Mai jos ai toate datele noastre de contact. Suna-ne, scrie-ne, viziteaza-ne si iti vom raspunde cu placere!

Telefon:

0771592947

Email:

office@drvauto.ro

Adresa:

Str. Putul Olteni, nr 22f, Clinceni, judet Ilfov

Formular de Contact

Lista Comparare