CALL US: 0771592947
Program: Luni - Vineri: 08:00 - 19:00
DRV Auto > FINANTARE PERSOANE FIZICE

FINANTARE PERSOANE FIZICE

Oferim finantare pentru persoane fizice si juridice cu avans incepand de la 15%, pe loc doar cu cartea de identitate, perioada de finantare fiind intre 2 luni si 5 ani. Avem variante de finantare pentru Dvs. chiar daca lucrati in afara Romaniei, in MAI РMAPN, la stat, in mediul privat sau aveti venituri din alte surse (chirii, dividente sau orice alta sursa de venit, in acest caz vom avea nevoie de o declaratie notariala in locul adeverintei de venit). Pentru a accesa un astfel de credit, varsta trebuie sa fie cuprinsa intre 18 si 80 ani la terminarea creditului, sa fiti cetatean Roman, sa detineti carte de identitate de Romania.

Ocire tip de credit veti accesa trebuie sa aveti in vedere faptul ca puteti rambursa oricand creditul si a achita suma imprumutata cu un comision de plata anticipata de 1%, de exemplu pentru un credit de 10.000 Euro, comisionul de plata anticipata este 100 Euro.

Putem accepta ca avans autoturismul Dvs. actual daca acesta nu este mai vechi de 12 ani si nu are un rulaj mai mare de 220.000 Km, indiferent de producator. Pentru a putea folosi aceasta optiune este necesar sa ne trimiteti poze cu autoturismul Dvs. clare, din exterior (din 4 colturi si fata automobilui), din interior, cu cartea autoturismului si sa ne dati detalii cum sunt, rulaj, provenienta, probleme actuale si detalii legate de reviziile facute in ultimul, pe whatsapp sau e-mail, sau sa veniti cu autoturismul la sediul nostru. Evaluarea dureaza maxim 30 minute.

Date de Contact

Mai jos ai toate datele noastre de contact. Suna-ne, scrie-ne, viziteaza-ne si iti vom raspunde cu placere!

Telefon:

0771592947

Email:

office@drvauto.ro

Adresa:

Str. Putul Olteni, nr 22f, Clinceni, judet Ilfov

Formular de Contact

Lista Comparare